Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Prinsesstårtor - Företag

prinsesstårtor-1

Fira tillsammans med anställda och leverantörer!

När du vill tacka, uppskatta dina anställda, kunder eller leverantörer så är en prinsesstårta en gåva som kommer att förgylla fikastunden på kontoret. Välj färg på tårtan efter era företagsfärger och skicka ut smarriga tårtor till en person eller till flera kontor i hela Sverige. 

Prinsesstårtan är en klassisk svensk tårta som är väldigt uppskattad och fin. På den här sidan hittar du både prinsessbakelser och prinsesstårtor.

Grön Prinsesstårta
Grön Prinsesstårta
fr. 259:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - dagsfärsk prinsesstårta på fikarasten

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill bjuda anställda, kunder eller leverantörer på en god fika så är en prinsesstårta en väldigt uppskattad tårta. SkickaTårta.se kan hjälpa dig med att skicka ut prinsesstårtor till era kontor i hela Sverige. Vi hjälper dig med att skräddarsy din beställning efter dina behov och kriterier. 

 

En prinsesstårttårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten prinsesstårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla prinsesstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina prinsesstårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa prinsesstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email