Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Logotårtor

logotårtor-1

Gör en egen företagstårta med vår logotårta!

Med en egen företagstårta, sk logotårta får du garanterad uppmärksamhet vid en uppskattad fikapaus mitt i all vardagsstress. Tårtan med din logotyp ovanpå exponeras för alla i närheten under den njutbara stunden och blir dagens snackis. Logotårta är perfekt för att bjuda personal vid rätt tillfälle eller tacka viktiga kunder.


Börja med att välja färg på tårtan (marsipanen) genom att klicka på en önskad prinsesstårta nedan, i nästa steg väljer du antal tårtor som du vill ha levererat, efter att du har klickat på "köp" så laddar du upp din logotyp (eller valfri bild), anger leveransadressen och betalar. När du är färdig med beställningen så är din tårtbeställning på väg till ett konditori för bakning och leverans på rätt dag.
 

Vid större beställningar: kontakta oss på 010-330 01 01 (vardagar kl. 9-16), info@tarta.se eller via vårt formulär.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.
Priserna på den här sidan är exkl. moms


Bilder från våra kunder

Logotårtan är vår populäraste tårta hos våra företagskunder. Med en logotårta kan du designa tårtan efter dina egna önskemål, välj vilken färg marsipanen skall ha på tårtan och ladda sedan upp din bild. Om du är vass på att skapa spännande bilder i program som Photo Shop eller Pixlr.com så kan du skapa spännande budskap, exempelvis tacka dina kunder för större beställningar, uppskatta din personal eller uppvakta återförsäljare.
Här ser du några av våra företagskunders logotårtor.
 

 

Skicka Tårta - bakar logotårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - logotårtans innehåll


När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina logotårtor på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland logotårtor i olika smaker så det passar just ditt tillfälle bäst.

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av logotårtor


Alla logotårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina logotårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar logotårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email