Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagspresenter

Företagspresenter med leverans i hela Sverige

Vill ni tacka, gratta eller överraska er personal eller era kunder med företagspresenter? En prinsesstårta designad för ert företag är perfekt när du är på jakt efter företagspresenter. 99% av kunderna och personalen som får en tårta som företagspresent uppskattar den fina gesten eftersom de får dela med sig av den till vänner och kollegor under en trevlig fikapaus. Dessutom får du som beställare ditt budskap på tårtan, det är svårt att hitta smartare företagspresenter.
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Tyvärr, det finns ännu inga produkter i denna gruppen.
Grandiosa Gerbera
Grandiosa Gerbera
fr. 140:-
Blomsterfamn
Blomsterfamn
fr. 180:-
Lättsam
Lättsam
fr. 180:-
Favoritbukett
Favoritbukett
fr. 188:-
Ljuvliga vita liljor
Ljuvliga vita liljor
fr. 188:-
Älva
Älva
fr. 188:-
 

SkickaTårta.se - Företagspresenter

Skicka Tårta - Jubileumtårtans syfte

 

På den här sidan hittar ni en del av våra företagspresenter som du kan skicka till personal och kunder i hela Sverige. Våra företagspresenter är oftast prinsesstårtor som dekoreras med sockeroblat med tryck på. Tårtorna bakas av lokala konditorier samma dag som de ska levereras och är på så sätt dagsfärska när de levereras. Beställ dina företagspresenter redan idag!

 

En företagspresent ska överraska, vara fin och smaka gott. Tårtorna som du kan beställa på SkickaTårta.se är bakade av lokala konditorier som ligger på samma ort där de ska levereras. Företagspresenter är oftast prinsesstårtor som dekoreras med sockeroblat. Kom ihåg att om du vill leverera flera tårtor samma dag så får du lägga beställningen i god tid. 


Leverans av jubileumstårtor


Att skicka en företagspresent i form av en tårta har aldrig varit så enkelt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik tjänst för företag som vill fira, tacka eller gratta med en tårta. SkickaTårta.se erbjuder tårtor till alla tillfällen. Beställ en fin prinsesstårta med er logotyp på och och fira tillsammans med era kunder och personal.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email