Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Sommarpresent till företag

Presentartiklarföretag
 

Perfekt sommarpresent till företag!


När du vill skicka en sommarpresent till företag är tårta en perekt gåva. Med en tårta kan ni tacka, gratta eller överraska både personal, kunder och leverantörer. Skicka en härlig och somrig present som du själv kan skräddarsy. Välj färg och dekorera tårtan med antingen en ros eller en tårtbild med er logotyp till exempel. 

På den här sidan hittar du några utav våra sommarpresenter till företag. Har du frågor om våra tårtor eller vill göra en större beställning på flera orter får du gärna höra av dig till oss på telefon eller genom formuläret på den här sidan. SkickaTårta.se levererar tårtor i hela landet!
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SkickaTårta.se - Sommarpresent företag

Skicka Tårta - Sommarpresentens syfte


SkickaTårta.se erbjuder dagsfärska tårtor och bakelser med leverans i hela Sverige. På den här sidan hittar du smarriga sommarpresenter till företag. Alla våra tårtor och bakelser bakas av lokala konditorier samma dag som de ska levereras. Sommarpresenter till företag är väldigt uppskattade av personal, kunder och leverantörer och är ett perfekt sätt att stärka relationer. Beställ din skräddarsydda sommarpresent företag redan idag!

 

När du vill tacka, gratta eller överraska personal, kunder eller leverantörer är en dagsfärsk tårta en perfekt gåva. På SkickaTårta.se kan du beställa din sommarpresent företag med leverans i hela Sverige. En tårta med er logotyp på är en perfekt present som kommer att uppskattas av flera personer och stämningen i fikarummet kommer att bli magiskt. Fråga oss om du behöver hjälp!


Leverans av sommarpresent till företag


Att beställa en sommarpresent företag i form av en tårta har aldrig varit så enkelt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik tjänst till både företag och privatpersoner som vill tacka, gratta eller överraska på ett unikt sätt, med en tårta! Som företag kan du skräddarsy din egna tårta. Du kan till exempel välja färg på din tårta och sedan dekorera den med er logotyp eller ett budskap som ni vill förmedla till mottagaren av den supergoda tårtan.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email