Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Röda rosor

röda rosor

Överraska med röda rosor!


När du vill vara lite romantisk eller bara överraska någon som står dig nära så är röda rosor ett självklart val. En bukett med röda rosor tillsammans med till exempel brudslöja är väldigt vackert. Skicka röda rosor till någon du älskar eller någon som står dig väldigt nära. Rosorna levereras av en lokal florist på den ort som blommorna ska levereras. 
En Röd Ros
En Röd Ros
fr. 95:-
Tulpanromans
Tulpanromans
fr. 285:-
Romantik
Romantik
fr. 425:-
Klassiska rosor
Klassiska rosor
fr. 485:-
Röda Rosor bukett
Röda Rosor bukett
fr. 495:-
Kärleksbrev
Kärleksbrev
fr. 565:-
10 röda rosor
10 röda rosor
fr. 755:-

Romantiska röda rosor

Röda rosor - en fin gåva


Röda rosor är väldigt romantiska och är en perfekt gåva som du kan skicka till någon som står dig nära, kanske en flickvän, pojkvän, mor eller far. Du kan skicka röda rosor precis var du vill i hela Sverige. Till de röda rosorna kan du skicka med en personlig hälsning som floristen fäster i buketten. Buketten binds på en lokal blomsterbutik på samma ort som buketten ska levereras. 

 

Röda rosor binds ofta tillsammans med andra blommor eller gröna blad eller brudslöja. Röda rosor och brudslöja är en klassisk bukett som är väldigt uppskattad. Floristen binder buketten på sitt sätt och buketten på bilden kan skilja sig lite från den som levereras. Men den består fortfarande av samma sorters blommor.


Leverans av röda rosor


Alla buketter med röda rosor som du beställer på vår hemsida binds och levereras av lokala florister i hela Sverige. Buketterna binds av färska blommoroch levereras på den dagen som du har valt när du gjorde beställningen. Beställ röda rosor när du vill överraska någon på ett riktigt romantiskt sätt.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email