Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Julklappar till anställda

julklappar till anställda

Letar du efter julklappar till anställda? Här är en som alla kommer att uppskatta.


När ni vill tacka, gratta eller uppskatta anställda, kunder eller leverantörer är tårtan den perfekta gåvan. Nu kan du skicka en nybakad tårta och få den levererad var du vill i hela Sverige. Det har blivit populärt och på samma gång väldigt uppskattat att fira olika tillfällen genom att skicka ut smarriga tårtor. Många företag firar jubileum, en nådd budget, månadens säljare och många fler tillfällen genom att skicka ut tårtor. Prova du med!

Alla tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier på leveransdagen. 
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Röd Logotårta & juldekoration
Röd Logotårta & juld...
fr. 737:-
Röd Logotårta & amaryllisarrangemang
Röd Logotårta & amar...
fr. 898:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

Smarriga julklappar till anställda, partners eller kunder med leverans i hela landet. Alla tårtor som beställs genom vår hemsida är färska bakverk som bakas samma dag som de ska levereras. När du nästa gång letar efter en unik julklapp till dina anställda kan du skicka en god tårta. 

Skicka Tårta - Julklappar till anställda

Skicka Tårta - perfekt julgåva


När du vill överraska och skicka en lite mer unik julgåva till nära ock kära så är en julblomma och tårta med leverans i hela landet en perfekt lösning för dig. Tårtan levereras tillsammans med din julblomma och till gåvan kan du skriva en personlig hälsning på ett kort. Alla våra tårtor bakas av lokala konditorier, samma dag som de ska levereras. 

På SkickaTarta.se kan du beställa julklappar till anställda, partners eller kunder. Tårta är en ganska så unik julklapp som du kan dela med andra

 

En jultårta är ett stort bakverk normalt bestående av flera lager tårtbottnar med grädde och sylt mellan. Varje konditor bakar jultårtan på sitt sätt och levererar tillsammans med en julblomma som du har valt.


Leverans av julblomma och tårta


Alla tårtor som beställt genom vår hemsida bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. På så sätt är tårtorna alltid färska när de kommer fram till mottagaren. Beställt din julblomma och jultårta redan idag med leverans runt jul.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa din julblomma och tårta eller andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email