Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Julklappar företag

Fina julklappar till företag, anställda och leverantörer.


Att överraska anställda, arbetskollegor eller leverantörer med fina julklappar är alltid väldigt uppskattat. Välj bland ett stort utbud tårtor, kryddor, olivoljor och andra snygga presenter. Vi levererar dina julklappar till företag i hela Sverige.
Kvarn Trä Chili
Kvarn Trä Chili
fr. 135:-
Kvarn Trä Rosépeppar
Kvarn Trä Rosépeppar
fr. 135:-
Grandiosa Gerbera
Grandiosa Gerbera
fr. 140:-
Blomsterfamn
Blomsterfamn
fr. 180:-
Lättsam
Lättsam
fr. 180:-
Favoritbukett
Favoritbukett
fr. 188:-
Ljuvliga vita liljor
Ljuvliga vita liljor
fr. 188:-
Älva
Älva
fr. 188:-
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Företagsjulklappar

Skicka Tårta - perfekt till företagsjulklappar


Beställer du en tårta som företagsjulklapp så bakas den av ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Nu kan du även beställa företagsjulklappar så som kryddor och goda olivoljor. Överraska dina arbetskollegor eller kunder med fina företagsjulklappar som levereras till företaget eller till den adress som du skriver in i beställningen.


Företagsjulklappar i form av en tårta är ett stort bakverk bestående av flera lager tårtbottnar med grädde och sylt mellan. Tårtan är täckt med röd marcepan och dekorerad med antingen ett sockeroblat eller en ros. En företagsjulklapp är oftast en röd logotårta med företagets logotyp på.


Leverans av smakrika företagsjulklappar


När du beställer julklappar til företag så rekommenderar vi att du lägger beställningen i god tid. Som du säkert vet så påverkas postgången precis innan jul. Vi vill så gärna att dina julklappar kommer fram i tid. Alla julklappar till företag som du beställer via SkickaTårta.se levereras av våra samarbetspartners.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email