Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Födelsedagspresent

Julklappar företag

Överraska en arbetskollega med en födelsedagspresent.

Nu kan du beställa fina presenter som du kan överraska dina arbetskollegor med. Välja bland smarriga tårtor, snygga gourmetkvarnar till kryddor färgglada blommor. Du kan helt fritt blanda och bygga ihop din perfekta födelsedagspresent som vi sedan levererar till personen som fyller år. 
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Röd Logotårta & juldekoration
Röd Logotårta & juld...
fr. 737:-
Röd Logotårta & amaryllisarrangemang
Röd Logotårta & amar...
fr. 898:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Julklappar företag - bjud på en smakrik julklapp

Skicka Tårta - perfekt julgåva


Alla julklappar till företag som levereras av SkickaTarta.se är färska bakverk bakade samma dag som de levereras. Julklapparna till företag bakas av lokala konditorier i hela Sverige samma dag som de skickas ut till er. Företagsjulklappar i form av tårtor är ett unikt sätt att tacka både anställda, partners och kunder för ett bra år.

På SkickaTarta.se kan du beställa julklappar till anställda, partners eller kunder. Tårta är en ganska så unik julklapp som du kan dela med andra

 

Julklappar företag: en tårta är ett stort bakverk bestående av flera lager tårtbottnar med grädde och sylt mellan. Julklappar till företag är täckt med röd marcepan och dekorerad med antingen ett sockeroblat eller en ros. En företagsjulklapp är oftast en röd logotårta med företagets logotyp på.


Leverans - julklappar företag


Alla tårtor som beställt genom vår hemsida bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. På så sätt är tårtorna alltid färska när de kommer fram till mottagaren. Beställ dina företagsjulklappar redan idag med leverans innan eller runt jul
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagsjulklappar eller andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email