Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Fredagsfika på jobbet

fredagsfika på jobbet

Här kan du beställa tårta till er fredagsfika på jobbet!


Har ni som tradition att njuta av en trevlig fredagsfika på jobbet? För att göra fikan ännu trevligare kan ni beställa dagsfärska tårtor och bakelser på nätet och få dem levererade direkt till arbetsplatsen. Som du säkert vet så kan något så enkelt som en fika på jobbet öka effektiviteten och minska olycksrisken! Avsluta en bra vecka med en fredagsfika på jobbet!

SkickaTårta.se levererar dagsfärska tårtor, direkt från lokala konditorier i hela Sverige!
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:- 
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:- 
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:- 
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:- 
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:- 
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:- 
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:- 
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:- 
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

På den här sidan hittar du supergoda företagsjulklappar med leverans i hela landet. Om du har frågor kring din beställning av företagsjulklappar är du välkommen att ringa eller maila oss.

Fredagsfika på jobbet - SkickaTårta.se

Skicka Tårta - Vi har allt till fikan


När du vill bjuda på en riktigt trevlig fredagsfika på jobbet kan du beställa goda tårtor och bakelser på SkickaTårta.se. Alla våra tårtor bakas av lokala konditorier i hela landet och levereras på bakdagen. På så sätt är tårtorna dagsfärska när de kommer fram till ert kontor och kan avnjutas ihop med en god kopp nybryggt kaffe. 


Vi på SkickaTårta.se har allt ni behöver när ni vill fika på jobbet. Tårtorna vi erbjuder är stora bakverk som bakas av lokala konditorier i hela landet. Konditorerna bakar tårtorna på sitt sätt och dekorerar dessa efter lokala traditioner. Beställ din tårta redan idag och fika tillsammans med dina arbetskollegor.


Leverans av fredagsfika!


Att fika tillsammans med sina kollegor är en tradition på svenska arbetsplatser. När du beställer en tårta till er fika så bakas den av ett lokalt konditori som ligger på samma ort. Tårtan är bakad på ett traditionellt sätt och kan dekoreras med ett trevlig budskap till dina kollegor eller med företagets logotyp. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email