Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagspresent

företagspresent
 

Skräddarsy din företagspresent!


En företagspresent i form av en prinsesstårta med er logotyp eller en hälsning, alltså en Logotårta, är en perfekt gåva till personal, kunder och leverantörer. Du kan designa din Logotårta precis hur du vill, du väljer en färg som passar ert företag och till beställningen bifogar du en .jpg fil med en logotyp eller hälsning som du vill ha på tårtan. Du kan beställa en eller många företagspresenter samtidigt och få dem levererade på samma dag i hela Sverige. 

Har du frågor om hur det fungerar, tveka inte, ring upp oss eller fyll i dina uppgifter i formuläret på den här sidan så återkommer vi till dig!
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SkickaTårta.se - perfekt företagspresent

Skicka Tårta - företagspresentens syfte


När du vill beställa färska tårtor eller bakelser och skicka dem till personal, kunder eller leverantörer är SkickaTårta.se den perfekta partnern. Vi kan erbjuda er en företagspresent som sent kommer att glömmas. Designa din tårta och bifoga en logotyp eller hälsning så levererar vi tårtorna. Läs gärna våra kundreferenser och se vad företag säger om vår tjänst!

 

Att beställa företagspresenter i form av tårtor har aldrig varit så enkelt som det är idag. En tårta är en perfekt företagspresent då den kan uppskattas av flera personer samtidigt och så höjer den stämningen i fikarummet. Du kan även använda tårtan för att förmedla ett budskap! Det är ett perfekt sätt att tacka, gratta eller överraska personal, kunder och leverantörer på. 


Leverans av företagspresent


Alla våra företagstårtor bakas av lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas och dekoreras samma dag som de ska levereras och är på så sätt färska när de kommer fram till mottagaren. Vi erbjuder företag i hela Sverige en tjänst som gör det möjligt att fira sitt jubileum, uppnådd budget eller att helt enkelt tacka sina intressenter för ett toppen år. Beställ din designade företagspresent redan idag!
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email