Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Företagsjulklappar

företagsjulklappar

Skicka fina företagsjulklappar till kollegor och vänner!


Vill du skicka fina företagsjulklappar till arbetskollegor, anställda eller leverantörer i hela Sverige? Nu kan du skicka både tårtor och fina presentkit med kryddor eller grillpaket. Välj och vraka bland alla våra presenter och överraska någon till jul.
Kvarn Trä Chili
Kvarn Trä Chili
fr. 135:-
Kvarn Trä Rosépeppar
Kvarn Trä Rosépeppar
fr. 135:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

På den här sidan hittar du supergoda företagsjulklappar med leverans i hela landet. Om du har frågor kring din beställning av företagsjulklappar är du välkommen att ringa eller maila oss.

Företagsjulklappar

Skicka Tårta - perfekt till företagsjulklappar


Beställer du en tårta som företagsjulklapp så bakas den av ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Nu kan du även beställa företagsjulklappar så som kryddor och goda olivoljor. Överraska dina arbetskollegor eller kunder med fina företagsjulklappar som levereras till företaget eller till den adress som du skriver in i beställningen.


Företagsjulklappar i form av en tårta är ett stort bakverk bestående av flera lager tårtbottnar med grädde och sylt mellan. Tårtan är täckt med röd marcepan och dekorerad med antingen ett sockeroblat eller en ros. En företagsjulklapp är oftast en röd logotårta med företagets logotyp på.


Leverans av smakrika företagsjulklappar


Alla tårtor som beställt genom vår hemsida bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. På så sätt är tårtorna alltid färska när de kommer fram till mottagaren. Beställ dina företagsjulklappar redan idag med leverans innan eller runt jul
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa en företagsjulklapp eller andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email