Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagsjulklapp

företagsjulklapp

Bjud på en smakrik företagsjulklapp!


När du letar efter en perfekt företagsjulklapp som du kan skicka till kunder och kollegor över hela Sverige så är en tårta en riktigt bra lösning. En tårta med budskap, exempelvis er företagslogotyp och en julhälsning passar mycket bra som företagsjulklapp och den kommer att bli ihågkommen. Våra tårtor bakas av 400 lokala konditorier och tårtorna är dagsfärska på leveransdagen.
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Röd Logotårta & juldekoration
Röd Logotårta & juld...
fr. 737:-
Röd Logotårta & amaryllisarrangemang
Röd Logotårta & amar...
fr. 898:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

På den här sidan hittar du supergoda företagsjulklappar med leverans i hela landet. Om du har frågor kring din beställning av företagsjulklappar är du välkommen att ringa eller maila oss.

En tårta är perfekt som företagsjulklapp

Skicka Tårta - perfekt julgåva


Alla företagsjulklappar som levereras av SkickaTarta.se är färska tårtor som är bakade samma dag som de levereras. Företagsjulklapparna bakas av våra 400 lokala konditorier som finns över hela Sverige och de bakar tårtorna samma dag som de levereras. En företagsjulklapp i form av en tårta är ett spännande sätt att tacka anställda och kunder för ett bra år.

På SkickaTarta.se kan du beställa din företagsjulklapp till anställda, partners eller kunder och kom ihåg att en tårta är en ganska så unik julklapp som du kan dela med andra

 

När din företagsjulklapp är en tårta så är det ett bakverk bestående av flera lager tårtbottnar, är det en prinsesstårta så är det ofta med grädde och sylt mellan. Prinsesstårtan är täckt med marsipan och dekorerad med antingen ett sockeroblat eller en ros. En företagsjulklapp blir bäst om det är en logotårta med företagets logotyp på.


Leverans av din smakrika företagsjulklapp


Alla tårtor som du beställer på denna hemsidan bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. På så vis vet du att tårtorna alltid färska när de kommer fram till mottagaren. Inga av våra tårtor är tillverkade i fabrik eller vakumförpackade. Passa på att beställa din företagsjulklapp redan idag med leverans innan eller lagom till jul.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa en företagsjulklapp eller andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email