Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagsgåvor

företagsgåvor
 

Beställ skräddarsydda företagsgåvor!


När ni vill beställa skräddarsydda företagsgåvor till personal, kunder eller leverantörer är en Logotårta en perfekt gåva. Logotårtan är en prinsesstårta designad och dekorerad med er logga så att den passar just er. Logotårtan är en uppskattat företagsgåva och är passar perfekt när du vill tacka, gratta eller överraska någon. Det speciella med en tårta är att man kan dela den med vänner eller kollegor och att fikan blir så mycket trevligare. Har du frågor om eller behöver hjälp med tårtans utseende, om du ska ha er logotyp på tårtan eller ett budskap på tårtan, så är du välkommen att höra av dig till oss.
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Röd Logotårta & juldekoration
Röd Logotårta & juld...
fr. 737:-
Röd Logotårta & amaryllisarrangemang
Röd Logotårta & amar...
fr. 898:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SkickaTårta.se - Företagsgåvor

Skicka Tårta - Företagsgåvans syfte


På den här sidan hittar ni en del av alla våra företagsgåvor. Gåvorna kan du skicka till personal, kunder eller leverantörer när du vill tacka, gratta eller överraska dem. När du vill skicka företagsgåvor så bestämmer du själv över vilken färg dessa ska ha samt vad du vill ha på dem. Du kan till exempel skicka in din logotyp till oss eller ett budskap som du vill förmedla till mottagaren av tårtan. Budskapet eller logotypen skrivs sedan ut på ett sockeroblat och placeras på tårtan.
 

 

En företags tårta ska inte bara se bra ut, den ska även smaka supergott. Alla våra företagsgåvor bakas av lokala konditorier i hela landet. Tårtorna bakas samma dag som de ska levereras, på så sätt är tårtorna färska och bakade enligt lokala traditioner. Kom ihåg att om du vill leverera flera tårtor, till olika orter samma dag måste du lägga beställningen i god tid.


Leverans av företagsgåvor


Att skicka företagsgåvor i form av tårtor har aldrig varit så lätt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik tjänst till företag som vill fira tillsammans med sin personal, kunder och leverantörer. Beställ företagsgåvor redan idag och överraska personerna i din omgivning.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email