Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagsgåva

företagsgåva

Skicka en skräddarsydd företagsgåva!


När du vill tacka, gratta eller överraska personal, kunder eller leverantörer i hela Sverige fungerar en Logotårta perfekt som företagsgåva. SkickaTårta.se levererar färska tårtor och bakelser i hela Sverige. Tårtorna bakas av lokala konditorier på samma ort där tårtan ska levereras.

Logotårtorna som du ser här nedan är väldigt uppskattade. Du kan själv designa din Logotårta, dekorera den med din logotyp till exempel eller ett budskap som "Tack för ett bra år"! Har du frågor eller undrar över något så hör av dig. Du kan ringa in till oss eller använda dig utav formuläret på den här sidan så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms
 

SkickaTårta.se - Skräddarsydd företagsgåva

Skicka Tårta - Företagsgåvans syfte


SkickaTårta.se erbjuder färska och nybakade tårtor och bakelser med leverans i hela Sverige. En företagsgåva i form av en tårta är en uppskattad gåva. Tårtorna bakas alltid samma dag som de ska levereras och är på så sätt färska när de kommer fram till mottagaren. Du som beställare kan designa din företags gåva och skräddarsy utseendet efter era färger. På tårtan kan du placera er logotyp eller ett budskap som du vill nå ut med till mottagaren.

 

Kom ihåg att om du vill beställa flera tårtor med leverans på olika orter samma dag måste du lägga beställningen några dagar tidigare. Alla tårtor som du beställer genom vår hemsida är färska bakverk som bakas samma dag som de levereras. Beställ din företagsgåva på SkickaTårta.se och överraska personal, kunder och leverantörer med en unik och fin gåva. En tårta kan uppskattas av många och höjer stämningen i fikarummet.


Leverans av företagsgåvan


Att beställa tårtor med leverans i hela Sverige har aldrig varit så enkelt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik tjänst till företag som vill fira sitt jubileum, uppnådd budget eller helt enkelt tacka för ett bra år tillsammans med sin personal, kunder och leverantörer. Beställ designade företagsgåvor redan idag!
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email