Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företags presenter

företags presenter

Leverera företags presenter i hela Sverige!


Vi på SkickaTårta.se tycker att det är viktigt att tacka, gratta och överraska varandra. Därför har vi tagit fram företags presenter som du kan skräddarsy efter din egna företagsprofil. Välj den färg som passar dig och befoga din logotyp eller ett budskap på beställningssidan och leverera supergoda företagspresenter till personal, kunder eller leverantörer i hela Sverige.

Om du har frågor kring din beställning eller vill göra en beställning så är du välkommen att höra av dig till oss. Du når vår kundtjänst på telefonnummer 010-330 01 01 eller genom formuläret till höger.
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SkickaTårta.se - företags presenter

Skicka Tårta - presentens syfte


När du vill beställa unika företags presenter på nätet och få dem levererade i hela Sverige är SkickaTårta.se den perfekta lösningen för dig. Vi levererar dagsfärska bakberk i hela landet. Du kan skräddarsy dina tårtor och överraska personal, kunder och leverantörer med en smarrig logotårta med er logotyp eller ett buskap på. Beställ dina företags presenter redan idag!

 

En företagspresent i form av en tårta är en gåva som sent kommer att glömmas. Tårtan är inte bara en gåva utan kan även förmedla budskap. Våra tårtor kan du dekorera med en egen tårtbild med er logotyp på eller ett budskap som du vill nå ut med. Hör gärna av dig till oss om du vill lägga en skräddarsydda företags presenter.


Leverans av presenter till företag


Att beställa presenter företag i form av tårtor har aldrig varit så enkelt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik och perfekt sida till dig som vill tacka, gratta eller överraska med något gott. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig mer än gärna med att välja rätt tårta och anpassa den till ditt företag så att mottagaren blir nöjd och att era relationer fortsätter att blomstra.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email