Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Fika på jobbet

fika på jobbet

Höj stämningen på arbetsplatsen genom att fika på jobbet!


Visste du att en fika på jobbet ökar vakenheten, effektiviteten, höjer stämningen och minskar olycksrisken på arbetsplatsen? Undersökningar visar att anställda som fikar på arbetsplatsen presterar bättre och har en positiv inställning till arbetsuppgifterna. Gör som många andra företag i Sverige och beställ goda tårtor och bakelser med leverans direkt till arbetsplatsen. 

SkickaTårta.se levererar dagsfärsk fika direkt från lokala konditorier. Beställ här och njut tillsammans på er arbetsplats!
Grön Prinsesstårta
Grön Prinsesstårta
fr. 178:-
Marängtårta
Marängtårta
fr. 249:-
Schwarzwald
Schwarzwald
fr. 249:-
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

På den här sidan hittar du supergoda företagsjulklappar med leverans i hela landet. Om du har frågor kring din beställning av företagsjulklappar är du välkommen att ringa eller maila oss.

Fika på jobbet - SkickaTårta.se

Skicka Tårta - Vi har allt till fikan


Här kan du beställa smarriga och dagsfärska tårtor när du vill fika på jobbet tillsammans med dina kollegor. När du beställer tårta på nätet bakas den av ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till er fika. 


Vi på SkickaTårta.se har allt ni behöver när ni vill fika på jobbet. Tårtorna vi erbjuder är stora bakverk som bakas av lokala konditorier i hela landet. Konditorerna bakar tårtorna på sitt sätt och dekorerar dessa efter lokala traditioner. Beställ din tårta redan idag och fika tillsammans med dina arbetskollegor.


Leverans av fredagsfika!


Alla tårtor och bakelser som du beställer på SkickaTårta.se bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. Tårtorna bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. På så sätt är tårtorna dagsfärska när de kommer fram till fredagsfikan och kan avnjutan till en god kopp kaffe. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email