Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Sommartårtor

sommartarta-1

Beställ smarriga sommartårtor!

Beställ och överraska familj och vänner med en supergod sommartårta. Härlig sommarsmak av färska frukter. Alla sommartårtor bakas av lokala konditorier i hela landet och levereras ut till en lycklig mottagare. Tårtorna bakas samma dag som de levereras och är på så sätt dagsfärska när de når mottagaren.
Citrontårta
Citrontårta
fr. 279:-
Gräddfri tårta
Gräddfri tårta
fr. 279:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta
Prinsesstårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - bakar sommartårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - sommartårtans innehåll

 

När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina sommartårtor på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland sommartårtor i olika utseende så det passar just ditt tillfälle bäst.

 

En sommartårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av sommartårtor


Alla sommartårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina sommartårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska sommartårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa sommartårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email