Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Presenter till företag

presenter företag

Leverans supergoda presenter till företag!


Här hittar du supergoda presenter till företag som du själv kan skräddarsy och anpassa efter din företagsprofil. På den här sidan hittar du en liten del av våra företagstårtor men det som gör dessa speciella är att du kan dekorera dem med din logotyp eller ett unikt budskap du vill förmedla till exempel "Tack för ett bra år" eller "Bra kämpat, vi nådde säljmålen". 

Har du frågor eller vill beställa flera tårtor med leverans på flera orter i hela Sverige kan du ringa oss på nummer 010-330 01 01 eller höra av dig genom formuläret här till höger så återkommer vi så fort vi kan.
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SkickaTårta.se - presenter företag

Skicka Tårta - presentens syfte


SkickaTårta.se älskar presenter, överraskningar och lyckade fester och kalas. Därför har vi gjort det enklare att beställa tårtor och bakelser med leverans i hela Sverige. På vår sida kan du beställa presenter till företag med leverans i hela landet. Alla våra tårtor bakas och levereras av lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas samma dag som de ska levereras och är dagsfärska vid leverans. Beställ dina presenter företag redan idag!

 

När du vill tacka, gratta eller överraska mer än en person på samma gång är tårta den perfekta gåvan. En tårta med ett budskap eller en logotyp, en logotårta, kommer att förmedla ditt budskap och höja stämningen i fikarummet. Tårtan kan skräddarsys efter din företagsprofil och vi hjälper dig gärna med att leverera tårtor på flera orter på en och samma dag! Fråga oss om du behöver hjälp med dina presenter företag.


Leverans av presenter till företag


Att beställa presenter företag i form av tårtor har aldrig varit så enkelt som det är idag. SkickaTårta.se erbjuder en unik och perfekt sida till dig som vill tacka, gratta eller överraska med något gott. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig mer än gärna med att välja rätt tårta och anpassa den till ditt företag så att mottagaren blir nöjd och att era relationer fortsätter att blomstra.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email