Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Om SkickaTårta.se

Det här är vi

Vi på företaget Pastry drivs av passionen att göra det enklare och roligare för dig att njuta av färska bakverk, oavsett vart i Sverige du är. Vi är också stolta att kunna lyfta fram ett nobelt hantverk som att vara konditor och ge dig möjligheten att beställa deras tjänster här på vår website. Läs mer här om hur SkickaTårta.se började som en god idé.
 

Press

Vi har vårt pressrum på MyNewsdesk och där publicerar vi löpande nyheter om oss. I vårt pressrum finns även bilder som får publiceras vid källhänvisning. Besök SkickaTårta's pressrum.

Om tårtleveransera

SkickaTårta.se arbetar med över 400 utvalda konditorier som finns utspridda över hela landet. När du beställt din tårta så går din beställning direkt till det lämpligaste konditoriet, här kan du läsa mer om våra tårtleveranser.

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email