Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Lussebullar

Lussekatter

Bjud kollegorna eller kunderna på nybakade lussebullar!

Under december månad kan du bjuda dina kollegor, kunder eller leverantörer på nybakade lussebullar. Du kan beställa dessa till ert kontor eller få dem levererade var du vill i hela Sverige. När du beställer lussebullar på SkickaTårta.se får du dem levererade av ett lokalt konditori som ligger på samma ort som lussebullarna ska levereras. De bakas samma dag som de ska levereras och är på så sätt färska och smarriga när de kommer fram till mottagaren.
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Nybakade lussebullar

Lussebullens innehåll

 

Beställ smarriga lussebullar med leverans till ert kontor. Eller du kanske vill överraska anställda, kunder eller leverantörer på andra orter i Sverige? Då är SkickaTårta.se en tjänst för dig. På den här sidan hittar du nygräddade lussebullar som bakas på leveransdagen.


Alla lussebullar som du beställer genom SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier i hela Sverige. Lussebullarna är vetebullar som färgas med saffran och dekoreras med russin. Utseendet och dekorationen skiljer sig från konditori till konditori men den klassiska smaken är den samma. Perfekt till fikat under decembermörkret.


Smarriga och nybakade


Om du vill skicka ett större antal lussebullar med leverans på flera orter i Sverige är du välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna med att leverera ut smarriga och nygräddade lussebullar till kontoret.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email