Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Kundvård

kundvård

Ett utbildningsföretag med annorlunda kundvård

Här är ett tips från en av våra företagskunder hur de använder tårtan på ett annorlunda i sitt arbete med kundvård. Vi samlar hela tiden på oss tips från våra kunder som vi presenterar här på SkickaTårta.se, det kan vara allt från enkla marknadsföringstips till större aktiviteter. I vissa fall har vi fått godkänt av våra kunder att berätta vem de är och i en del fall så förblir våra kunder okända.

Nya kunder får en smakstart!

En av våra kunder, ett utbildningsföretag, har fått mycket positiva reaktioner och uppmärksamhet av sina nya kunder för sitt ätt att starta upp samarbetet tillsammans.

Det spelar ingen roll vart i Sverige som deras nya kunder befinner sig, deras enkla och smarta metod fungerar i hela landet.

Utbildningsföretaget använder tårtan på ett unikt sätt så att vi blev så pass inspirerade och delar därför med oss av idén här.

Skapa din egna företagstårta, perfekt för din kundvård!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Grön logotårta
Grön logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Gul logotårta
Gul logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Orange logotårta
Orange logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Röd logotårta
Röd logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Svart logotårta
Svart logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Vit logotårta
Vit logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email