Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Kundvård

Nya kunder får en smakstart!

Varje tisdag kan du tävla om en tårta till dig och dina arbetskollegor och er fredagsfika. Det enda du behöver göra är att delta i tävlingsmomenten som du hittar längre ned på denna sidan. Tävlingen som endast pågår under tisdagar avslutas vid midnatt 00:00 och vinnaren utses dagen efter, dvs under onsdagen här på denna sidan. Tårtan (8-bitars tårta) levereras sedan till vinnarens arbetsplats lagom till fredagsfikan i samma vecka.  

Vinnaren utses av en juryn som består av anställda på SkickaTårta.se (Pastry Sweden AB) och det går inte att överklaga resultatet. Vinsten kan inte överlåtas, ej bytas eller ändras och Pastry kan komma att skicka information till tävlarens epost. 

Gilla

Klicka på Gilla-knappen här till höger för att gilla tävlingen.

Gå med i vår Fanpage

Klicka på Gilla-knappen här till höger och gå med i vår Fanpage på Facebook.

Vinnare!

Här nedan presenteras vinnarna i vår tävling "Vinn tårta till fredagsfikan!".

16/9: Pernilla Frithiof, KPMG

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email