Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Konditori

Konditor ett hantverksyrke

Att tillverka tårtor och andra färska bakverk är ett nobelt hantverk och många gånger ett konststycke. Konditoryrket i Sverige innehar en stor variation av arbetsuppgifter. Att göra finare bakverk innebär bl.a. att göra anslag (tårtbottnar) och lägga ihop dessa, vispa grädde och mousser och dekorera exempelvis doptårtor, födelsedagstårtor och bröllopstårtor med marsipanrosor, hjärtan och ätbara fotomotiv.

Konditorn har höga krav på hygien och renlighet och yrket innebär även tidiga morgonar för att hinna bli klar med alla bakverk tills kunderna anländer.

 

Tårtor och bakelser är populärt i Sverige och det ser man även i dagligvaruhandeln (matbutikerna). Många utav dessa tårtor är serietillverkade i fabriker och därmed också många gånger billigare att köpa. 
Våra bakverk är gjorda hos konditorierna med mer personligt engagemang och kärlek och blir därför både godare och roligare att bjuda på.

Färskt bakverk från ett utvalt konditori

Våra tårtor och bakelser tillverkas främst när du har gjort din beställning. Konditorierna som vi arbetar tillsammans med är noga utvalda och ofta arbetar vi endast med ett konditori på varje ort. Vi samarbetar med hundratals konditorier över hela landet. När du vill ha dina bakverk levererade så ombesörjer konditorn att de levereras dit du önskar enligt sina traditionsenliga rutiner.

Prinsesstubbe
Prinsesstubbe
Läs mer
fr. 225:-
Citrontårta
Citrontårta
Läs mer
fr. 279:-
Drottningtårta
Drottningtårta
Läs mer
fr. 289:-
Gräddtårta
Gräddtårta
Läs mer
fr. 289:-
Schwarzwaldtårta
Schwarzwaldtårta
Läs mer
fr. 289:-
 

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email