Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Kanelbullens dag 4:e Oktober 2013

En stor dag för alla som tycker om kanelbullar

(2013-10-03)
Äntligen är det dags igen för högtidsdagen för alla kanelbulleälskare – kanelbullens dag den 4 oktober, som i år infaller för 14:e gången. Och finns det något godare än rykande färska bullar med massor av kardemumma och kanel? Med sina karaktäristiska smaker av kanel och kardemumma har den hittat in till våra fikahjärtan och till och med fått sin egen dag i den svenska kalendern.

Kanelbullen härstammar från Sverige

Den klassiska kanelbullen har blivit ett stycke svensk kulturhistoria och dess popularitet tycks bara öka. Kanelbullen är idag vanlig både i norra Europa och USA, men visste du att faktiskt härstammar från Sverige? När vi fick större tillgång till mjöl och socker i började vi baka mer söta bröd. Där någonstans i ett sockerbakande Sverige i början av 1900-talet föddes kanelbullen. Det måste vi fira! Beställ nybakade kanelbullar här.

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email