Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Halloween tårta

Halloween tårta

Vill du skicka en kuslig halloween tårta?


Snart är det Halloween, på eftermiddagen går barn och frågar om bus eller godis och både barn och vuxna klär ut sig till kusliga monster och häxor och det är en stor fest. En Halloween tårta är en perfekt gåva när du vill överraska någon på denna kusliga dag eller om du vill bjuda dina gäster. Alla våra Halloween tårtor är färska bakverk som är dekorerade på ett kusligt sätt. 
Döskalle tårta
Döskalle tårta
fr. 365:-
Happy Halloween
Happy Halloween
fr. 365:-
Kuslig Pumpa
Kuslig Pumpa
fr. 365:-
Mumsig Halloween
Mumsig Halloween
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

 

När du vill överraska någon på Halloween så kan en tårta göra susen. SkickaTårta.se levererar färska tårtor och bakverk i hela Sverige. Alla bakelser bakas av lokala konditorier samma dag som de ska levereras och är på så sätt färska när de kommer fram till mottagaren. Beställ din Halloween tårta redan idag!

Skicka Tårta - Halloween tårta med leverans

Skicka Tårta - perfekt gåva


När du vill överraska någon i familjen eller någon utav vännerna så kan du skicka en kuslig Halloween tårta. SkickaTårta.se levererar smarriga tårtor i hela Sverige. Alla tårtor som du kan beställa genom vår hemsida bakas av lokala konditorier i hela landet. Tårtorna som levereras bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren.

 

En Halloween tårta är en häftig och god överraskning som du kan skicka till en vän eller en familjemedlem eller om du vill bjuda dina gäster på festen på något gott. Till Halloween tårtan kan du skriva till ett meddelande som levereras tillsammans med tårtan. 


Leverans till Halloween


Halloween firas av både vuxna och barn. Barnen går ofta runt tillsammans med vuxna och frågar om bus eller godis och på kvällen klär ungdomar och vuxna ut sig till kusliga monster och häxor och festar tillsammans. På festen bjuds det på snacks och annat gott, varför inte bjuda på en kuslig Halloween tårta då?
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email