Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Giveaways Företag

företagspresenter
 

Beställ supergoda giveaways till företag!


Letar du efter läckra giveaways till personal, kunder eller leverantörer? På SkickaTårta.se hittar du skräddarsydda giveaways til lföretag i form av Logotårtor med leverans i hela Sverige. En Logotårta består av en prinsesstårta som smyckas med en tårtbild med er logotyp eller en hälsning tryckt på. Välj vilken färg som passar ditt företag och bifoga en bild, resten löser vi på SkickaTårta.se. 

Har du frågor eller behöver hjälp med din beställing, tveka inte, hör av dig så hjälper vi dig!
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Supergoda giveaways för företag

Giveaways företag - en tårta med logotyp


SkickaTårta.se erbjuder supergoda giveaways företag i form av tårtor och bakelser. Hos oss kan du beställa Logotårtor (Prinsesstårta med er logotyp på) med leverans i hela Sverige. Du kan själv designa tårtorna som du vill skicka till personal, kunder eller leverantörer. Du väljer en färg på tårtan, bifogar en bild och sedan så levererar vi dina giveaways företag till de orter du har bestämt.

 

Giveaways företag i form av tårta är ett helt nytt sätt att tacka, gratta och överraska personal, kunder och leverantörer på. På tårtorna kan du sätta er logotyp på eller ett budskap som du vill nå ut med. Det som är fantastiskt med en tårta är att fler än en person kan få ta del av gåvan. Alla i fikarummet kan få en bit av den supergoda tårtan. En tårta är en väldigt uppskattad giveaway för företag.


Leverans av giveaways företag


Alla våra tårtor som du skickar som giveaways företag bakas samma dag som de ska levereras. De bakas av lokala konditorier på samma ort som de ska levereras på. SkickaTårta.se har över 400 konditorier i sitt nätverk som kan leverera giveaways åt er. Kom ihåg att vara ute i god tid när du vill göra större beställningar med leverans på flera orter.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email