Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Fredagsfika

fredagsfika

En perfekt fredagsfika på jobbet - bjud på tårta!


Enligt undersökningar som gjorts tyder på att personal som får fika tillsammans är mer effektiv och stämningen på arbetsplatsen blir mer positiv. Fredagsfikan är något speciellt då det är sista dagen innan helgen och fikarasten är en positivt laddad stund där alla delar med sig av allt som ska göras under helgen. Fredagsfikan är en perfekt stund att prata lite, sporra varandra och dricka en god kopp kaffe och äta en bit kaka eller tårta tillsammans.

Här nedan hittar du några av våra produkter som du kan ställa fram på fredagsfikan och dela en trevlig stund tillsammans med dina kollegor. 


Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

 

På den här sidan hittar du supergoda företagsjulklappar med leverans i hela landet. Om du har frågor kring din beställning av företagsjulklappar är du välkommen att ringa eller maila oss.

Fredagsfika företag - Beställ din fredagsfika här

Skicka Tårta - Vi har allt till fikan


När du beställer fredagsfika på SkickaTårta.se bakas och levereras denna av ett lokalt konditori. Tårtan eller bakelsen bakas samma dag som den ska serveras på fredagsfikan och är alltid dagsfärsk när den levereras. Att bjuda på en god tårta eller bakelse är väldigt uppskattat För att göra det lite trevligare kan du beställa en smarrig tårta som dekoreras med er logotyp eller en härlig hälsning till personalen. 

 

Tårtor och bakelser till er fredagsfika är stora bakverk som oftast består av flera lager tårtbottnar samt med grädde och sylt mellan. Tårtorna täcks med antingen grädde eller marsipan och dekorerar dessa med till exempel logotyper som trycks på tunna sockerark. 


Leverans av fredagsfika!


Alla tårtor och bakelser som du beställer på SkickaTårta.se bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. Tårtorna bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. På så sätt är tårtorna dagsfärska när de kommer fram till fredagsfikan och kan avnjutan till en god kopp kaffe. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email