Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Chokladtårtor

chokladtårtor-1

Smarriga chokladtårtor med leverans i hela Sverige!

Beställ supergoda chokladtårtor på nätet och överraska familj eller vänner i hela Sverige. Alla chokladtårtor bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. En chokladtårta är en perfekt överraskning till familj eller vänner eller varför inte till kollegorna på jobbet eller en kund. 

Chokladmoussetårta
Chokladmoussetårta
fr. 279:-
Chokladtårta
Chokladtårta
fr. 279:-
Schwarzwaldtårta
Schwarzwaldtårta
fr. 289:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - bakar chokladtårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - chokladtårtans innehåll


När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina chokladtårtor på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland chokladtårtor i olika smaker så det passar just ditt tillfälle bäst.

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av chokladtårtor


Alla chokladtårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina chokladtårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar chokladtårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa chokladtårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email