Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Beställa tårta Malmö

beställa tårta Malmö

Här kan du beställa tårta för leverans inom Malmö

Här kan du beställa tårta med leverans inom Malmö. Gör din beställning här så väljer vi ett passande konditori i Malmö som ligger närmst din leveransadress. Vi har 450 konditorier i hela Sverige och ett handfull i Malmö. När du beställer tårta för leverans inom Malmö så bestämmer du själv leveransdatum och din tårta bakas alltid för hand av en konditori i Malmö på leveransdagen.
Budapestbakelser
Budapestbakelser
fr. 175:-
Budapeststubbe
Budapeststubbe
fr. 215:-
Kanelbullar
Kanelbullar
fr. 215:-
Blåbärstårta
Blåbärstårta
fr. 279:-
Chokladmoussetårta
Chokladmoussetårta
fr. 279:-
Chokladtårta
Chokladtårta
fr. 279:-
Citrontårta
Citrontårta
fr. 279:-
Gräddfri tårta
Gräddfri tårta
fr. 279:-
Marängtårta
Marängtårta
fr. 279:-
Pärontårta
Pärontårta
fr. 279:-
Banantårta
Banantårta
fr. 289:-
Drottningtårta
Drottningtårta
fr. 289:-
Frukttårta
Frukttårta
fr. 289:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta
Prinsesstårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-
Schwarzwaldtårta
Schwarzwaldtårta
fr. 289:-
Studenttårta
Studenttårta
fr. 309:-
Doptårta
Doptårta
fr. 315:-
Doptårta med hallon
Doptårta med hallon
fr. 315:-
Doptårta med motiv
Doptårta med motiv
fr. 315:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-
Love You tårta
Love You tårta
fr. 465:-
Älskar dig tårta
Älskar dig tårta
fr. 465:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 535:-
Motivtårta
Motivtårta
fr. 705:-
 

Beställa tårta Malmö

Är du en van internetshoppare, en person som vet vad som är trendigt, vilka gåvor och presenter som uppskattas och vad man ska skicka till speciella tillfällen. På SkickaTårta.se kan du betälla tårta i Malmö, en alldeles egen, skräddarsydd och personlig tårta. När du vill beställa tårta i Malmö så kan du välja din tårta ur ett lokalt sortiment eller så kan du välja standardtårtor som finns i hela Sverige. Vi på SkickaTårta.se har märkt att mottagarna, personerna som tar emot tårtan blir överraskade, glada och väldigt förvånade när det ringer på dörren. Beställ tårta - en unik gåva som du kan skräddarsy efter mottagaren!

Är det enkelt att beställa tårta i Malmö?

Att beställa tårta Malmö över nätet har aldrig varit så enkelt och smidigt som det är nu. Du slipper att leta efter ett konditori, läsa recensioner och betyd för att du vill försäkra dig om att beställningen blir bra. Du slipper även att skicka pengar i ett kuvert. På SkickaTårta.se kan du beställa tårta i Malmö, välja färg, bifoga en hälsning till tårtan. Du fyller i alla dina uppgifter och allt som hör till din beställning, väljer leveransdag och betalar, antingen med kort eller faktura och efter det så är allt färdigt. Tårtan kommer att levereras på vald dag, till en mottagare som kommer bli överraskad.

När ska man beställa sin tårta?

När du vill beställa tårta i Malmö så erbjuder vi några alternativ. Vill du beställa en tårta som levereras samma dag så kan du beställa ett såkallat Tårtogram idag. Men kom ihåg att du måste beställa tårtan innan klockan 12.00. Vill du däremot beställa en Fototårta eller bildtårta med en disney figur på så måste du göra beställningen 3 dagar innan. Vill du beställa en Schwarzwaldtårta, chokladtårta eller en frukttårta så kan du få dessa levererade dagen efter. 

Beställa tårtor för olika tillfällen

Förhoppningsvis vet du varför du vill beställa en tårta i Stockholm innan du ska göra det. Kanske är det en födelsedag eller namnsdag som ska firas eller så vill du kanske visa lite kärlek bara. På SkickaTårta.se hittar du ett stort utbud av goda och dagsfärska tårtor som du kan beställa i Stockholm. Allt från goda och färgglada bildtårtor eller fototårtor till klassiska favoriter som prinsesstårta, schwarzwaldtårta eller frukttårtor. Egentligen så passar alla tårtor till alla tillfällen. Det vi brukar gå efter är ifall det är en ung eller äldre mottagare. Den yngre tårtfantasten kanske tycker om mer fruktiga och söta tårtor medan föräldrarna tycker om chokladiga och lite mer vuxna bakverk som innehåller mörk choklad. Välj tårta efter mottagare och tillfälle och få den levererad på en vald dag.
Tanken med den här sidan är att du ska kunna beställa lokala bakelser från ett lokalt konditori i Stockholm. Du ska kunna välja smarriga bakelser ur ett lokalt sortiment som du bara kan beställa i Stockholm. SkickaTårta.se samarbetar med utvalda konditorier i hela Sverige och i Stockholm. Så nästa gång du beställer lokala bakelser i Stockholm så vet du att dessa bakas av ett lokalt konditori och att de alltid levereras på bakdagen. På så sätt är tårtorna och kakorna alltid dagsfärska när de kommer fram till mottagaren.

Överraska med en tårta i Stockholm

Att överraska någon med en tårta, en dagsfärsk, smarrig och snygg tårta är väldigt uppskattat av både barn och vuxna. Det som är så kul med att få en tårta är att man som mottagare kan dela den med sina nära. När man får en tårta till en arbetsplats till exempel så kan man bjuda sina kollegor på varsin bit supergod tårtbit. Till skillnad från andra gåvor så bringar en tårta en lycklig stund på arbetsplatsen, en trevlig fikapaus, en god efterrätt som man kan avnjuta tillsammans med en god kopp kaffe.

Den perfekta presenten - en tårta!

När du beställer en tårta i Stockholm så bakas den på ett lokalt konditori i Stockholm. Tårtorna bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärska när de kommer fram till mottagaren, antingen på arbetsplatsen eller till hemmet. Konditoriet som du beställer av i Stockholm bakar tårtan enligt sitt recept och dekorerar på sitt traditionella sätt. Det är viktigt att du vet att när du beställer tårt i Stockholm så kan tårtans utseende skilja sig från bilderna på vår hemsida då dessa är exempelbilder. 

Här kan du beställa tårta till Malmö, vi bakar tårtan på leveransdagen!

Du bestämmer vilken tårta du vill beställa såklart, vi levererar inom hela Malmö


Bor du i Malmö? När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa din tårta här på SkickaTårta.se. Här hittar du finns färska tårtor för alla tillställningar, om du vill överraska någon inom Malmö eller beställa till dig själv. Du kan välja bland tårtor i olika smaker så det passar just ditt tillfälle bäst. När du vill beställa tårta Malmö kan du göra det på ett smidigt sätt på SkickaTårta.se

 

En tårta är ett gedigert hantverk, normalt bestående av ett antal lager tårtbottnar med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta. På SkickaTårta.se kan du beställa både tårtor, stubbe eller bakelser och få de levererade i hela Malmö.


Beställ tårta med leverans i Malmö?


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade, alltså närproducerade.
Vill du beställa tårta? All tårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du vill beställa tårta för leverans i Malmö men det beror lite på vad du önskar. När du vill beställa en tårta som är lite unik så behöver du oftast göra det dagen före leveransdagen. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Regementsgatan 9 | 217 53 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email