Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Här kan du beställa tårta till Mors Dag!

Publicerad: 2013-05-27
beställ tårta till mors dag

Du kommer väl ihåg att på söndag är det Mors Dag och en fin möjlighet att överraska mamma med något gott. Antingen så bakar du en god bakelse eller tårta till henne eller så passar du på att beställa din mammas favorittårta här. 

 

Det är enkelt att beställa tårta till mamma!

Du som har beställt tårta hos oss tidigare vet att det är enkelt att beställa en tårta via nätet och sedan ser vi till att tårtan bakas och levereras på rätt dag. Allt du behöver göra att välja vilken tårta som du vill beställa till din mamma och uppge uppgifterna så vi kan fullfölja tårtleveransen.

Vi på SkickaTårta.se strävar för att få fler konditorier att leverera på Mors Dag och i år erbjuder vi leverans på ett tjugotal orter i Sverige. 

 

Beställ din tårta före kl.10 på lördag

Passa på att beställa tårtan till mamma innan kl.10 på lördag så garanterar vi leverans hela vägen hem till dörren på nedanstående orter. Vill du ha specialbeställningar eller har frågor så hör snarast av dig så försöker vi hjälpa dig med dina önskemål.

 

Orter (tätorter) som vi garanterar tårtleverans på Mors Dag

Bromma, Boden, Göteborg, Jönköping, Halmstad, Helsingborg, Kista, Kristianstad, Lund, Malmö, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Spånga, Stockholm (innanför tullarna, se i listan för utanförtullarna), Sundbyberg, Uppsala, Vänersborg, Åhus, Örebro och Örkelljunga.

 

Tillbaka

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email