Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Konditori Göteborg

Beställ direkt från ett lokalt konditori i Göteborg!

Vi arbetar med de bästa konditorierna i Göteborg. Alla konditorier vi har valt ut att samarbeta med i Göteborg håller mycket god kvalité och service nivå. Konditorierna i Göteborg har mycket lång erfarenhet av att baka och leverera färsla tårtor och andra bakverk.

Budapeststubbe
Budapeststubbe
fr. 215:-
Chokladtårta
Chokladtårta
fr. 279:-
Pärontårta
Pärontårta
fr. 279:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-
Smörgåstårta räkor
Smörgåstårta räkor
fr. 515:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Konditori i Göteborg - bakar tårtan på leveransdagen

Konditori Göteborg 

Tårtor och bakelser är populärt i Göteborg. När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina tårtor genom oss till ett Konditori i Göteborg. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland tårtor i olika utseende så det passar just ditt tillfälle bäst, så skickar vi din order till ett Konditori i Göteborg.

Våra bakverk är gjorda hos konditori i Göteborg med mer personligt engagemang och kärlek och blir därför både godare och roligare att bjuda på. Våra tårtor och bakelser tillverkas när du har gjort din beställning. Konditorierna i Göteborg som vi arbetar tillsammans med är noga utvalda och ofta arbetar vi endast med ett konditori i Göteborg . Vi samarbetar med hundratals konditorier över hela landet. När du vill ha dina bakverk levererade i Göteborg så ombesörjer ett konditori i Göteborg att de levereras dit du önskar enligt sina traditionsenliga rutiner.


Leverans från ett konditori i Göteborg


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av ett konditori i Göteborg nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina tårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska tårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa tårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email