Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Semlor

semlor-1

Beställ smarriga semlor här

När du vill beställa färska semlor med leverans så kan du göra det här! På ett enkelt sätt och med ett fåtal knapptryck kan du överraska familj och vänner i hela Sverige med smarriga semlor. Alla semlor som du beställer på SkickaTårta.se bakas och levereras av lokala konditorier i hela Sverige. Semlorna bakas samma dag som de ska levereras och är på så sätt färska när de kommer fram till mottagaren.
Semla
Semla
fr. 33:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Kort om semlor

Semlor, fastlagsbulle eller fettisdagsbulle som den även kallas är en bakelse gjort av vetebröd fylld mandelmassa och grädde. Semlor är den vanligaste bennämningen i Sverige på bakelsen. Lokala varianter förekommer av semlan, i tex. västsverige ersätter man ibland florsockret med pärlsocker och hackad mandel. Traditionellt äter vi semlor från fettisdagen fram till påsk, men idag börjar konditorierna redan sälja semlor strax efter jul.

RECEPT SEMLOR - 20st


Vetebullar till semlor:
2dl vatten  (Ljummet)
1/2paket jäst
2, 3/4 dl vetemjöl
3dl vetemjöl
80g smör
1dl socker
2 tsk kardemumma
1 ägg
1/2 tsk salt

Mandelmassa till semlor:
200g mandel utan skal (eller med)
1 dl florsocker
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1krm kardemumma
1 msk vispgrädde
1 dl vatten

Beställ Semlor -  semlan bakas på leveransdagen

Beställ Semlor - semlans innehåll

 

När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina semlor på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar som exempelvis födelsedagar, barnkalas, studenten och dop. 

 

En semla är ett bakverk, normalt bestående av en vetebulle fylld med mandelmassa och grädde. Semlor kallas även för fastlagsbullar eller fettisdagsbullar.
Fettisdagen infaller i år 2012 den 21 februari.


Leverans av semlor


Alla semlor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få semlorna levererade. Dina semlor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan semlorna vara färdiga samma dag och du kan få dem levererade dit du önskar.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa semlor, tårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email